Klarade spel, 2017~

Det är fortfarande januari, så det är helt okej att skriva det här inlägget nu, haha. Jag kände att det är dags att gå igenom vilka spel jag klarade under 2017. Först ut är det som blev förra årets bästa spel för mig. Det är så klart:
 
Resident Evil 7
 
 
Underbara, fantastiska, läskiga, Resident Evil 7. En minst sagt välbehövlig nykomling i serien. Hypen för spelet var hög, och det visade sig att det skulle vara precis så bra. Om inte till och med lite bättre. Visst, precis som allt annat så har det även sina brister, men jag tycker att helheten väger upp för de mindre bra partierna.
 
Kingdom Hearts
 
Det var verkligen inte första gången jag klarade ut Kingdom Hearts. Jag har som en liten tradition att spela Kingdom Hearts varje år den första januari. För att börja spelåret på bästa möjliga sätt. Jag brukar spela i en timme eller två, bara för att få tillbaka känslan av all kärlek jag har för det spelet. Men förra årets januari-omgång blev istället en hel genomspelning. Visserligen tog det mig ända tills mars att klara det, men ändå. Kingdom Hearts är en favorit, och jag ser fram emot att spela det varje år.
 
Disney's Action Spel med Herkules 
 
 
Min favoritfilm. Jag spelade Herkules till PlayStation jättemycket när jag var liten. På easy, eftersom jag var liten. Tills jag i somras lärde mig att jag aldrig hade klarat ut spelet. De två sista banorna finns nämligen inte på easy. Så jag bestämde mig för att streama spelet på medium, utan att ens ha sett dessa "försvunna" banor. Och det var verkligen inte lätt. Men jag fick min revansch. Minst sagt
 
Ever Oasis
 
 
Det här supergulliga 3DS-spelet var mitt och Andreas sommarspel. Vi började spela det samtidigt, men jag kände att jag bara blev frustrerad på spelet. Jag fick inte spela som jag ville, och jag fick inte ha med mig de karaktärer jag ville. Jag var tvungen att anpassa mitt lag efter minsta lilla utmaning. Och då innebar det ofta att jag upptäckte det alldeles för sent och var tvungen att resa fram och tillbaka för att hämta de karaktärerna som spelet ville att jag skulle ha. Ever Oasis är, men det hade kunnat vara så mycket bättre.
 
Pokémon Moon
 
Ett lite annorlunda Pokémon-spel. Här finns inga gym, utan du utför istället olika trials. Men det är ett Pokémon-spel, så du vet ändå vad du får när det spelar det. En massa timmar av äventyr med söta monster. Jag blev aldrig riktigt helt fast i det, men jag hade ändå roligt med det. Det är ju som sagt ett Pokémon-spel.
 
Until Dawn
 
Jag och Andreas spelade Until Dawn tillsammans. Det började på topp, men jag tyckte att spelet tappade mer och mer ju längre in i det vi kom. Och sedan föll det helt platt. Fortfarande ett intressant spel, men jag hade förväntat mig mer av det. Mycket mer.
 
Och så såg mitt spelår ut! Tillsammans med en väldans massa timmar Stardew Valley och The Binding of Isaac. Och de spel jag klarade ut på stream:
Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil REmake
 
Tio spel ändå - det är jag nöjd med! Men jag tror nog att det blir några fler under 2018.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0