Min Resident Evil-samling, januari 2013~

I början av året bestämde jag mig för att se hur mycket jag köpt till min samling under hela 2012. Det blev en hel del, minst sagt. På spelfronten hände det inte så jättemycket (jag hade gett mig själv köpstopp på spel dels för att ekonomin skulle hålla, men även för att jag ville att Resident Evil 6 skulle bli mitt 40:e spel i samlingen. Blev det det? Egentligen inte, men det är inget jag tänker gå in mer på, haha! Däremot blev det ett par nya guider och minst lika många figuriner. I januari 2012 visade jag upp hur min samling såg ut då, men i år tänkte jag även visa lite "behind the scenes"-foton när jag var i full gång med att organisera spelen och resten av prylarna. Så, nu kör vi!
 
Vi börjar med två bilder från 2012, som jag använde mig av för att se exakt vad som blivit nytt för i år. Det är väldigt kul att se samlingen växa mer och mer för varje år. Det har gått ett tag sedan 2008 när jag först kom igång med samlandet.
 
Det första man måste göra när man ska ta kort på samlingen är ju att ta ner allting från hyllorna. Eftersom det bara skulle vara det som var nytt för 2012 den här gången fick man fundera lite extra.
 
 
 Det tog sitt lilla tag, men till slut hade jag alla nyheter i samlingen samlat på golvet. Sen skulle ju allt så klart organiseras lite så det inte skulle vara så rörigt - det måste ju se bra ut på bild! Och så här blev det i slutändan (Alan Wake-lådan hör så klart inte hit):
 
Det blev en hel del, minst sagt! Tvivlar på att 2013 kommer bli ett lika bra samlingsår - måste ju lugna ner mig lite ;D
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0