Ordning och reda, Pokémon på fredag~

Jag skrev förut att jag just nu är inne i en period där jag främst spelar bärbara spel. På fredag släpps ännu ett bärbart spel - Pokémon. Eller ja, två Pokémon-spel: Omega Ruby och Alpha Sapphire. Det är en uppdatering av gamla Pokémon-spel, i den otroligt underbara X/Y-motorn. Pokémon X spelade jag förra året, och jag längtar verkligen tills det är dags att ge sig ut på det här äventyret! X var det första Pokémon jag spelade sedan Röd och Blå var nya (för väldans massa år sedan), så jag har inte spelat den här storyn förut.
 
Men... jag är egentligen ännu inte riktigt redo för de här spelen. Jag har ju fortfarande Fantasy Life att ta itu med. Som känns som ett evighetsspel, precis som Animal Crossing New Leaf. Jag hade tänkt spela ut storyn i Fantasy Life när jag nått den högsta ranken i de yrken jag har startat. Jag spelade Fantasy Life i ett par timmar igår kväll, men jag kom inte så mycket närmare mitt mål - jag startade ett nytt liv. Som Carpenter. Eller, det gjorde ju att jag kom närmare målet - jag kunde ju göra en bättre pilbåge! Men eftersom jag drar ut på Fantasy Life så mycket har jag helt enkelt bestämt mig för att det får ta den tid det tar. Jag ska minsann ta mig tid till att spela Pokémon också. Vilken lycka ändå, att ha så många spel man vill spela på samma gång!
 

Kommentarer
Postat av: sarah

Åh jag längtar som en galning. Har förbeställt båda. Det enda negativa är att jag jobbar lördag och söndag. Det positiva är att jag jobbar natt nästa vecka = spela på jobbtid :D

Svar: Haha, härligt att kunna spela på arbetstid =D
Mlie-Redfield

2014-11-26 @ 21:48:12
URL: http://ninjabob.blogg.se

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0