Tiden mellan cosplays~

Det är här. Lugnet efter stressen. Den tid som jag (sedan fem minuter) kallar tiden mellan cosplays. Att inte ha en dräkt att jobba med är faktiskt en udda känsla. Jag har ju trots allt nästan alltid en dräkt på gång. Vilket kan ha att göra med att dräkterna tar så mycket längre tid än man trott. Men nu då, vad ska jag nu göra? Det börjar ju bli dags att välja vilken dräkt jag ska sy härnäst. I min cosplayplanering för 2014 hade jag Braixen och PokéMlie. Redan nu kan vi ju konstatera att PokéMlie "förmodligen" inte blir färdig i år. Men då krockar hon ju med nästa års planerade dräkter - Meg och Mag.
Ska jag göra PokéMlie först ändå? Ska jag börja med Meg, eller kanske med Mag? Ska jag välja någon helt annan av alla de karaktärer jag vill cosplaya? Så många frågor, så många val. Jag lärde mig otroligt mycket av mitt arbete med Braixen. Jag vill, som det känns nu, börja med PokéMlie. Så att hon blir klar. Innan jag börjar med de mer avancerade som är planerade för 2015. Men om hon drar ut på tiden, på samma sätt som Braixen gjorde? Tiden mellan cosplays - bland det roligaste och det läskigaste med att cosplaya. Egentligen är det ju helt underbart ändå, att känna att jag kan göra vilken dräkt jag vill. Det är ju bara det där med att bestämma sig som är den svåra biten.
 
Vad tycker du?
 

Kommentarer
Postat av: Sting

Jag tycker du ska välja den som du känner dig mest motiverad för att göra, det gör också arbetet med dräkten roligare imo. :) Vilken karaktär brinner du mest för? Vilken tror du blir intressantast att göra?

Svar: Det har du rätt i =) Jag tror att Mag blir mest intressant att göra, och det är henne det lutar mest åt för tillfället.
Mlie-Redfield

2014-11-10 @ 20:57:23

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0